AKTUELNO

Ovo im je vratilo osmeh na lice!

Drvo mudrosti pozvalo je na razgovor Mikija Đuričića, Baneta Čolaka, Boru Santanu i Lazara Jeremića i saopštio im da ima specijalan zadatak za ovu četvorku.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŽESTOKO JE OSUDILI: Zbog onoga što je Stanija rekla o Sanji ona joj ZAPUŠILA USTA, pa je nazvala NAKAZOM! (VIDEO)

Zdravo, momci. Vi mi delujete kao fantastična četvorka - započelo je Drvo.
Kao četiri debila. Ja sam najgluplji - šaljivo je prokomentarisao Miki.
Miki, baš zbog toga ti ćeš biti šef grupe. Grupa se zove Šampioni. Miki, ti kao šef grupe moraš da otkriješ u svakom od vas skriveni talenat. Momci, ulog je veliki. U utorak je Ami G Show, samo ću vam to reći - zaintrigiralo ih je Drvo.
Bolje da ste mi rekli da završim dva fakulteta. Koje oni talente imaju? Oni se lože na Ami G show, je l' može za mene koš na jedan dan - uzvratio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Lazar otpevao par pesama Mikiju, Đuričić je zaključio da to nije njegov talenat, pa došao na zanimljivu ideju:

Nemamo sreće sa ženama, to nam je zajednički talenat. Ja ću da napišem pozorišnu scenu o propalim ljubavima. Ovaj se zaljubio u Moskvu, ženu sumnjive prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ovaj u Zerinu. Ovaj u Macu prošle sezone. Ja da ne pričam, videli ste - dodao je Miki.
Ako šef grupe dobro odradi zadatak, doći će i koš. Do sledećeg utorka se ne smete razdvajati. Vidimo se za deset minuta na istom mestu - poručilo im je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

To će biti jedna monodrama, gde će svako ispričati kako je naj*bao sa ženama. To je talenat, treba znati, pa usr*ti. Ako moramo da spavamo zajedno, istuširajte se, operite noge - rekao im je Đuričić, pa su izašli iz vrta kako bi smislili predlog za Drvo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'