AKTUELNO

Ne propustite, jer sledi haos!

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, te je ovonedeljni vođa, Sanja Stanković uzela i pročitala novo saopštenje pred svima.

Vreme je za suđenje na velelepnom imanju, a prvi slučaj dobila je Stanija Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je da počnete sa rešavanjem sudskih sporova, jer je na asresu Velikof šefa stiglo nekoliko tužbi, kao i uvek. Prvi slučaj, Ana je podnela tužbu protiv Miće, jer ju je napao zbog druženja sa Ljubom. Ana dodaje da je Mića u ovom napadu dodao to što je Ljuba rekla mnogo ružnog o njenom dečku, a ipak je nominovala Brendona. Ana je odlučila da tuži Miću jer on misli da ona nije fer prema njemu, jer on misli da je trebalo da nominuje Ljubu, a ne Brendona. Niko nije angažovao advokata, sudija Stanija će doneti odluku da li je kriva. Svi ostali zadrugari su porota, sada suđenje Mići može da počne. Tužilac i tuženi treba da daju uvodnu reč i nakon toga treba da ide sve po redu. Kada se završi unakrsno ispitivanje, Ana i Mića treba da daju završnu reč. Posle toga, sudija donosi odluku o krivici tuženog. Napominjemo još jednom da suđenjima koji organizuje Veliki šef morate svi prisustvovati, jer su svi slučajevi zasnovani na istinitim događajima - naglasio je Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽESTOKA RASPRAVA TOKOM PORODIČNOG SASATANKA: Lepi Mića otkrio da je imao S*KS sa Snežanom Ilić, a evo i gde! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'