AKTUELNO

Bilo je napeto do samog kraja!

Veliki šef organizovao je još jedno suđenje sa crnim stolom. Ovog puta Jovana Tomić Matora je tužila Lazara Jeremića da je dodirivao Sanju Stanković po stopalima. Sudija Bora Santana je dobio ovaj slučaj, te je Matori i Lazaru dao uvodnu reč.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pitala Sanju da li se seća toga, ona je rekla da se toga ne seća. Zamolila sam je samo da povede računa o ponašanju, jer ne želim da to pređe granicu. Imam malo više muških hormona i kao što ti možeš to da osetiš, tako mogu i ja kada neko priđe mojoj ribi da je muva - započela je Matora.
Meni je morbidno da koristim neku priliku kada je nekome teško za tako nešto. Sve vreme sam je držao za rame i doneo joj vode da se smiri. Ja ni jednog trenutka nisam dotakao Sanjina stopala. Imao sam totalno drugačije mišljenje o njoj kada sam ušao i sada  - izjasnio se Jera.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, kada je Sanja ustala da da svoje mišljenje kao porota, otkrila je da ju je Lazar pipao po stopalima, pa je obelodanila i gde se to desilo.

Jesi ovde jedanput, sedela sam ovde, bila sam bosa, nešto si mi rekao, uhvatio si me za stopala i otišao na drugu stranu. Iskreno, ja nikada nisam osetila ništa sa njegove strane. Niti sam ja njemu, niti je on meni dao povod za nešto više - ispričala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sigurna da Laki nije zaljubljen u Sanju, on na nju gleda prijatelja. On voli da pripomogne kada je neko loše. Ne misli on ništa loše, niti ima neke namere - izjavila je Ana Korać.

Potom su zadrugari ustajali jedno po jedno u ulozi porote, te su davali svoj sud na osnovu stvari koje su čuli od zadrugara. Iako su bili podeljeni, sudija Bora doneo je odluku da Lazar bude kažnjen da ne kuva dva dana.

PROČITAJTE JOŠ: IZMEĐU GASTOZA I MENE JE BILO NEŠTO ŠTO NE MOŽE DA SE OPIŠE: Porota donela odluku o Markovoj krivici, pogledajte kraj suđenja! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'