AKTUELNO

Mnogo ga je iznervirala!

Tokom večeri narušeno je prijateljstvo Maje Marinković i Lepog Miće koji se naljutio na svoju rijaliti cimerku jer ga je u nekoliko navrata slagala. Naime, pevača je iznerviralo to što Maja konstantno tvrdi kako ona dobija najmanji budžet, a uvek ima dovoljno hrane, što je njemu čudno.

Zbog toga ju je optužio da krade hranu zadrugarima, a ona ga demantovala, što je njega još više iznerviralo, pa ju je najstrašnije iskritikovao.

Foto: TvPink Printscreen

Ti i Dorotea ste krale od svakoga. Od toga ste živele. Ti ne vidiš kako si se izobličila. Samo se svađaš, mafijaš. Svako pitanje novinara je da si ti dno dna. Da si moje dete, ja bih te ispeglao. Ti si jedno derle, razmažena si. Ti dobijaš male budžete zato što si krava, zato što si varala - očitao je Lepi Mića lekciju Maji. J*bala ti Stanija majku, zašto njoj nisi tražila krevet. Ti si jedno dno dna. Meni si kukala da ti nadjem krevet - vikao je Mića na Maju.
Ja krala nisam. Uvek sam imala za hranu. Ti si sad sa njom u svađi i na mene se istresaš! Ja sam samostalna, sada se družim sa Stolićem, Marijanom i Stanijom - pokušala je Maja da se odbrani, ali joj nije pošlo za rukom.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je pokušala da ostane pribrana u ovoj situaciji i ne ulazi u dublji konflikt sa Mićom jer je shvatila da je nervozan zbog svađe sa Stanijom.

Pročitajte još: Luna čula Anastasijinu NOVU PESMU, evo šta je imala da kaže! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'