AKTUELNO

Tvrdi da nije ljubomoran.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatra svojom pobedom što je uspeo da razdvoji Lunu i Gastoza, bilo je pitanje koje je večeras Marko Miljković dobio od publike. Inače, tokom žurke koja je bila u utorak veče, Luna se javila Gastozu tek nakon što joj je to odobrio Marko, međutim njihov susret bio je veoma hladan.

Ja mislim da je normalno, ako je nešto imala sa njim, da ne bi trebala da se druži sa njim. Neko poštovanje treba da ostane i smatram da ne bi bilo fer prema meni kada bi ona ušla u dublju temu da se druži sa njim i da provode veći deo vremena zajedno - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijatelj može da vam bude i neka bivša ljubav, nakon što uđete u neku novu ljubavnu romansu. To je za mene normalno, ako je završena priča sa jedne strane, nema potrebe da potežemo te stare priče. To nije ljubomora sa moje strane, nego bih ja tako gledao. Ona se po mom mišljenju ponela ispravno - dodao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marko Miljković

'