AKTUELNO

Nema više nazad.

Sledeće pitanje bilo je za Mikija Đuričića koji je odlučio da stavi na svoju ljubavnu vezu sa Suzanom Perović, pa su ga gledaoci upitali da li je tokom gostovanja na radio ,,Amneziji" pokušavao da opravda svoju sada već bivšu devojku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DAVID PROGOVORIO O POKLONIMA KOJE JE SAKRIO OD ANE i otkrio šta je uradio sa košuljama koje je sa posvetom dobio od ALEKSANDRE SUBOTIĆ! (VIDEO)

Uvek je dvoje potrebno za svađu, kao što ja nema opravdanja za mnoge reči koje sam izgovorio njoj, meni je ovo sada, od kad sam razmisli oo svemu. Oko čega sam se ja nervirao... Ne treba nikoga ispravljati. Ako neko želi, rekao sam joj da pazi šta radi, ta ljubav ako vredi, onda će i napolju kada izađemo. Mi ne treba ništa više da imamo ovde osim prijateljstva. Njeni sagovornici, kad je pričala Ljubi, njoj ja praštam sve, nisam ja ljubomoran na Tomu, mlađi je od mene. Da je sa Čolakom u istoj situaciji, ja sam njoj zamerao i odnos sa Stanijom, jer nisam u dobrim odnosima bio sa njima. Ja sam rešio da njoj oprostim sve što je rekla o meni. Suzana i ja ne znamo ovde da funkcionišemo - izjavio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'