AKTUELNO

Bilo je napeto nakon ovog snimka.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom večeri zadrugarima je prikazan i snimak u kom Karađorđe Subotić komentariše Doroteu Jovanović i priča o njenim momcima. Inače, nedavno je Subotić pisao ljubavna pisma ovoj ukućanki, nakon čega su počele da kruže priče da se Karađorđe zaljubio u Doroteu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam nikakav komentar. Meni je samo preterano da neko priča o ljudima iz spoljnog sveta. Vas Karađorđe treba da bude sramota i da razmišljate šta ćete sa Vašim životom kada izađete. To je to od mene - rekla je Dorotea.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar. To je moje saznanje. Čuo sam da se to priča ovde. Ne mogu tačno da se setim od koga. To je moj drug, taj gospodin 'S'. Ja sam čuo priču da je to moj drug, mi smo drugovi preko 20 godina. To je njegov fazon devojaka - rekao je Karađorđe.
Setila sam se da je Mina to rekla. Ja ne znam ko je taj čovek, znam da je Mina to rekla - umešala se Marijana, a zatim se posvađala sa Rebekom kojoj se unosila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam tog čoveka! Odgovorno tvrdim da Dorotea nije bila u vezi sa tim čovekom - rekao je Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'