AKTUELNO

Ne želi više da ga sluša!

Današnje popodne Pavle Jovanović je proveo u društvu Stanije Dobrojević i Zorice Marković sa kojima je podelio svoju ljubavnu priču koju je imao sa Draganom Mitar.

Naime, Jovanović je započeo priču kada je počeo da se viđa sa Draganom, ali ga je odmah u izlaganju prekinula bivša modelsica i zabranila mu da priča o njenom suprugu Siniši Dragutivnoviću.

Foto: TvPink Printscreen

On je živeo sa ćerkama, a ona je živela u Stepi. Kada je on podneo papire za razvod braka - započeo je Pavle priču, a kako je to čula Dragana, ona je odmah krenula u verbalnu raspravu sa njim:
Ostavi ti mog muža, ne vadiš ga iz usta. Prvi si ovde počeo da ga spominješ. Od sad te puštam da ti k*njaš, neću ti ništa reći. Tebi da je bila bitna devojka, ti ne bi ušao u "Zadrugu". Nisam ja trčala za tobom, ja sam ovde prva ušla. Ušao si ovde sa nekom brigom o meni. Shvati da si odj*ban. Nisi bio više tema mog života. Sjaši sa mene, najaši na svoju devojku. Ma teraj se bre u p*čku materinu - vikala je Dragana na Pavla.

Foto: TvPink Printscreen

Sram te bilo, kuneš se u dete, a lažeš! Smrdljivko jedna. Ne spominjem te - uzvratio joj je Jovanović.
Ti si moj najveći transfer blama. Teraj se od mene - odbrusila mu je Dragana.
Ona je ovde drugačija osoba. Mislio sam da ćemo imati korektan odnos. Mi smo se videli u julu i ona je došla i poljubila me pred drugom i imam snimljen razgovor kad mi se izvinjavala - objašnjavao je Jovanović zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UŽIVAJU U HOTELU: Matora i Sanja razmenjivale nežnosti, sve prštalo od strasti! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'