AKTUELNO

Odnosi između bivših ljubavnika i dalje nerazjašnjeni!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi se održale još jedne nominacije. Ovonedeljni vođa Sanja Stanković za potrčke je odabrala Staniju Dobrojević i Pavla Jovanovića. Na samom početku, Milana je zanimalo šta se to novo desilo u kući. Podigao je Lepog Miću kako bi prokomentarisao.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ORILA SE BELA KUĆA ZBOG NJIHOVE RASPRAVE: Dragana demantovala da je bila sa Pavlom nakon raskida, a onda ŠOKIRALA sve ovom izjavom! (VIDEO)

Mića je odlučio da iznese mišljenje o nominovanom Pavlu i Dragani Mitar, koji su danas ušli u konflikt zbog nerazjašnjenih odnosa iz prošlosti, kao i o Stanijinom učešću u njihovoj svađi.

Pavle i Dragana su u žestokoj svađi. Stanija radi intervju, dešavaju se čudne stvari. Ona je novinar-istraživač. Njegova ljubomora doživljava vrhunac i on samo laže, a i Dragana laže - rekao je Mića, pa se osvrnuo na njihov odnos na Draganinom rođendanu:
Hranila ga je tortom tu noć, pevala mu na krevetu. Evidentno je da to nije bila samo kombinacija. Šta ćeš ti sa njim i šta šapćete ispod jorgana - upitao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Pavla ću da zaposlim kao svog PR-a. Ispoveda se Staniji, ne znam šta taj dečko više radi. Što se tiče rođendana, muž mi je tri sata pre toga rekao: "Igraj se, sprdaj se". Nisam se videla sa njim u poslednjih godinu dana, pojavio se gospodin Torta, Pavle više nije bio aktuelan i šta je tu tragedija? Povraća mi se što se u martu mesecu vraćamo na nešto što je bilo na početku - odgovorila je Dragana.
Posle ovakvih priča zaključujem da Dragana krije nešto iz njihovog odnosa - dodao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelja je zanimalo da li je to što, po Mićinim rečima, Dragana krije, ono što je Pavle izneo u razgovoru sa Zoricom Marković o njoj. A to je informacija da su Dragana i njegova tadašnja devojka u isto vreme ostale trudne sa njim i da su obe abortirala.

To je takva lažurija - brzo se ubacila bivša Modelsica.
Nije ostala trudna, to je stigla novinarima poruka sa nekog profila - pokušao je da se opravda Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja Stanković, Ljuba Pantović i Stanija su potvrdile da je i njima rekao tu informaciju. Mića je dodao da je to očigledno ta tajna koju kriju. Jovanović i Mitar su kategorično negirali da je ta informacija tačna, iako je više zadrugara potvrdilo da im je to sam Pavle rekao.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Milošević se na kratko osvrnuo i na odnos repera Nenada Aleksića Ša i Dragane Mitar, ali su oni odbili da pričaju o tome, a kao razlog su naveli da ne žele da opet budu povezivani u emotivnom kontekstu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'