AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo!

Sedma sila je večeras u emisiji ,,Pitanja novinara" nikad spremnija odlučila da sazna sve ono o čemu zadrugari vešto ćute, kao i o mišljenjima koja su često neiskrena kada ih iznose za stolom i pred svima.

Jedan od novinara je među prvima želeo da porazgovara sa Stanijom Dobrojević koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući kada je prozvala pevačicu Sandru Afriku i nazvala je kučkom.

Foto: TvPink Printscreen

Prozvala si Sandru Afriku da je ku*ka, zato što je objavila fotografiju sa Tomovićem. Šta ćeš uraditi ukoliko ona dođe na žurku u Zadrugu? Da li bi joj to rekla u lice - glasilo je pitanje novinara.

Dobrojevićeva je burno odreagovala zbog ovoga, pa je bez dlake na jeziku otkrila šta ona zapravo zna o pevačici i priznala zbog čega joj je trn u oku.

Foto: TvPink Printscreen

Imala bih ja još mnogo toga da kažem. S obzirom na to da nismo dobre i to što je uradila su njene seljačke fore. Ja još dok sam išla u srednju školu i studirala ona je igrala oko šipke. Problem je nastao kad sam uplovila u muzičke vode. Ona je komentarisala moju haljinu, pa onda zašto se ja bavim pevanjem. Ona bi i dalje ostala Kitićeva igračica, karijeru je napravila preko du*eta i vrckanja. Mića koji zna da ona nije dobra sa mnom, ona se najviše ugrozila i smatrala mene konkurencijom. Nije tu Tomović da ga pitam, ne znam kako je došlo do toga, on zna da mi nismo dobre. Odjednom oni idu da šetaju dokom, sa mojim dečkom. On je to uradio meni iza leđa. Saznala sam to po izlasku odavde. Smatrala sam to izdajom - rekla je Stanija.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'