AKTUELNO

Aleksandrina majka imala je da kaže nešto!

Naredno pitanje novinara bilo je upućeno za Davida Dragojevića, koji je izneo pred širokim auditorijumom da je veridba sa Aleksandrom Subotić bila lažna. Pitanje za Davida bilo je da objasni zbog čega je čekao da prođe toliko vremena kako bi otkrio to, te je Dragojević objasnio.

Foto: TvPink Printscreen

Bio sam u tim nekim lažima u kojima sam je podržavao, ali je sve novo počelo za mene od 17. januara. Mogao sam da pričam, makar išlo na moju štetu. Bila je celokupna zbrka oko svega toga, ali ja sam mogao da prećutim, ali sam rekao Ani sve to. Zato sam to i rekao, želim da budem čist i u ovoj vezi i ne želim ništa da krijem od Ane. Ljuba je nešto pričala što je istina, nešto što nije. Ja sam je podržavao u svim tim lažima, ali je sve to uradila. Aleksandra je isto znala to, tako da to nije samo moja laž. Za mnoge stvari sam ja ovde stao iza nje i kada nisam bio uz nju. Jednostavno, ne želim da se vraćam na to, ja sam uvek bio na njenoj strani i da bi do kraja bio uz nju, da bi kada bi izašli, sve to bi prekinuli - izjavio je David.

Ljuba Pantović, Aleksandrina majka, ustala je i prokomentarisala Davidove navode o kojima je pričao.

Ja ću se večito vraćati, ja sam govorila da će se desiti dan kada će se otkriti da je on lažov. Tada sam bila okarakterisana kao majka monstrum, jer sam htela da uništim najveću ljubav. Nažalost se lepo osećam, ali mi je drago kada sam otkrila lažova. A koliko vidim 100% je procenat mog dokazivanja - ubacila se Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZORICA MARKOVIĆ U MAGAZINU IN OSULA PALJBU PO ZADRUGARKAMA: Nastao OPŠTI HAOS u studiju kad je pevačica rekla OVO, Stanija se osetila prozvanom, pa joj ovako odgovorila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'