AKTUELNO

Subotićeva će zbog ovih reči napraviti haos!

Ono što je šokiralo javnost je priznanje Davida Dragojevića da je sa svojom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić imao lažnu vezu i da je zbog nje pristao da bude učesnik ovog najgledanijeg rijalitija.

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Anu Korać da prokomentariše ove navode, a ona je, povrh svega tvrdila da mu i dalje veruje bez obzira na to što je bio spreman da uradi nešto zbog čega je bio nesrećan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam zašto je on sve to trpeo. Znam da je bio zaljubljen, ali meni je to odvratno. Aleksandru sam upoznala ovde i znam kako se ponašala. On mi je pričao da je plakala i kad David pogleda neku u klubu. Verovatno više nije mogao da trpi to. Ja govorim ono što je meni David pričao. Treba da bude muškarac i da ima svoj stav. Ja sam iskreno ušla u priču i zaljubila sam se i verujem mu sve. Nemam razloga da mu ne verujem, ako se ispostavi da nije tačno, razočaraću se. Vidim da me voli, za sada nemam sumnju

Jedan od novinara ju je upitao i da li smatra da postoji mogućnost da David ponovo bude izmanipulisan od strane Aleksandre ako se budu videli posle Zadruge, a ona je jasno stavila do znanja da do susreta neće doći.

Foto: TvPink Printscreen

On je rekao da se neće videti sa njom, misli da je ona shvatila sve tako da nema potrebe da pričaju i slično - rekla je Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

'