AKTUELNO

Žao joj što je spominje u svađama sa Ljubom.

Aleksandra Subotić tokom noći razgovarala je sa Stanijom Dobrojević. Njih dve pričale su o svom odnosu, Davidu Dragojeviću koji je Aleksandru prevario sa Anom Korać, ali i o Ljubi Pantović.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija i Aleksandra složile su se da nemaju nijedan problem u svojoj komunikaciji, a Subotićeva se osvrnula i na trenutak kada je večeras ušla, a David nije želeo da se pozdravi sa njom. Inače, Aleksandra je rekla večeras da nije otpratila Staniju sa Davidovog naloga na Instagramu, što je Dragojević tvrdio.

Foto: TvPink Printscreen

Sećaš se kada sam ti rekla na Instagramu: "Idi, razvali za svoje dete". Ja sam tada imala završenu priču sa Filipom i nekako uvek su ti muškarci iz rijalitija pod znakom pitanja. Žao mi je što moram da te spominjem u svađama sa Ljubom, to je ostalo između nas dve još sa Farme 6. Ljuba je za tebe želela bolje - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Napolju sam baš dobila pitanje za tebe. Ti imaš dušu, to mi se sviđa. Stvarno ne želim da gledam u to što je bilo. Svi su me pitali kako ću se postaviti prema tebi. Ja ovog Davida sada ne poznajem. Ja sam prišla njemu i malo mi je falilo da ga pitam: "Da li možemo da se upoznamo?", ja njega ne poznajem - pričala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'