AKTUELNO

Najviše je pogodilo što joj je Koraćeva pokazivala srednje prste.

Aleksandra Subotić tokom noći je sa zadrugarima pričala o svom bivšem dečku Davidu Dragojeviću, njegovoj novoj devojci Ani Korać, kao i o Davidovoj majci Biljani Dragojević, koja ne podržava trenutnu vezu svog sina.

Foto: TV Pink Printscreen

Subotićeva je izjavila da se zdravstveno stanje Davidove majke pogoršalo, nakon što je Dragojević izjavio da ga ne zanima šta Biljana misli o njegovoj novoj romansi, kao i da je Biljani veoma teško palo što ju je Ana vređala i pokazivala joj srednje prste.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Znaš ti kako se njegova majka oseća? Njoj se spojio pritisak, ide joj krv na nos, danima je bila u bolnici. Završila je u bolnici sutradan nakon što je Magdalenu i mene odvezla u Kaluđericu. Ja ne mogu da vam opišem njeno stanje. Da Ana njegovoj majci pokazuje dva srednja prsta... Ana je pokazivala Biljani dva srednja prsta. Znaš ti kako se ona osećala? Svaki dan je u bolnici. Snima glavu, snima ovo, snima ono... Spojio joj se pritisak, počela da se gubi, ima napade... - pričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je to završena priča. Jedna je Aleksandra koja je došla da živi u jednoj sobici sa tvojom mamom, a znaš kada će to sa ovom? Nikad u životu! Devojko o tebi pričaju ljudi koji su bili sa tobom - dodala je Subotićeva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Zadruga 2

'