AKTUELNO

Pale su teške reči.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Aleksandra Subotić večeras je napravila opštu pometnju, budući da se vratila prethodne noći u Belu kuću, kako bi razotrkila mnoge stvari koje su ostale misterija u vezi sa njenim bivšim verenikom, Davidom Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ubilo to što su mi rekli da si ti meni otvorio vrata. Ja sam izašla, a ti si ostao unutra i vratio se. Ti si meni rekao da izađem. Prve nedelje sam udarila Remonu, jer si mi ti to rekao! Bio si u Americi da zaradiš novac, sve si potršio na garderobu - vikala je Aleksandra.

Dragojević je sve vreme vikao preko Subotićeve, želeći da negira sve što je ona navodila, govoreći joj da laže.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne želim da ti raspravljaš, mi znamo šta se desilo najbolje - odbrusila je Aleksandra svojoj majci, Ljubi Pantović.
Ova bolesnica (Ana), ona je mene isto vređala. Vas dvoje ste toliko pukli psihički, da ste vi pričali da sam ja nenormalna jer sam ti ukinula američku vizu. Tvoja mama nije htela da ti kaže, to se odavno desilo. Nisi se vratio, jer si prestao da me voliš. Ti voliš sve da radiš samo zbog para, ti radiš i ovo za pare. Ti si postao mnogo loš, izobličio si se. Mene je svaki tvoj drug poljubio i rekli su da ne mogu da veruju da si ti to postao - dodala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGOJEVIĆEVA BIVŠA POTVRDILA ALEKSANDRINE REČI: David gleda samo sebe, KORISTIO ME JE! Kad bude čuo šta je o njemu rekla, PAŠĆE MU MRAK NA OČI! (FOTO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'