AKTUELNO

Jovanovićeva iznela svoje mišljenje o sudiji u penziji, Ljubi Pantović i Lepom Mići.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Naredno pitanje je postavila Nadežda Biljić Dorotei Jovanović. Naime, nju je zanimalo kakvo mišljenje ima ova plavuša o Snežani Ilić, Ljubi Pantović i Lepom Mići. Dorotea je počela svoje izlaganje i žestoko osula paljbu po sudiji u penziji.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog njenih reči upućenih Snežani, umešao se i Toma Panić koji je osudio njeno izlaganje i prekoreo je zbog "epiteta" koje je Dorotea uputila Snežani.

Gospođa diplomirani reptil je duboko iskvarena osoba u duši. Gospođa reptil koja je izvređala moju mamu zbog bolesti i rekla da će uskoro da umre. Tu vašu diplomu možete da okačite.
Ti braniš nju, ja branim Snežanu. Ti meni kažeš da ja pričam u 24 godine, a ona drži govor ženi od 66 godina. Meni niko neće da preti javno - umešao se Toma, dok je Lepi Mića pokušao da ga obuzda.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon kraće rasprave, Dorotea je nastavila svoje izlaganje i uputila reči hvale za Lepog Miću i Ljubu.

Ljubu gledam kao svoju stariju sestru. Ona je nepristrasna u svojim komentarima - nastavljala je Dorotea da komentariše.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OSEĆALA SAM SE PONIŽENO, BILO ME JE SRAMOTA... Subotićeva s knedlom u grlu otkrila kako je reagovala kada ju je David PREVARIO sa Anom, a komentari drugih ljudi su je DOTUKLI (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'