AKTUELNO

Dobrojevićeva je ovoga puta na strani Subotićeve.

Svađa između Stanije Dobrojević i Ljube Pantović je započeta tokom "Igre istine" jer je Pantovićeva istakla da se ova zadrugarka bavila prostitucijom, a onda je ona njoj uzvratila tako što je otkrila njenu tajnu. Naime, ona je rekla da se nakon diskvalifikacije Ljuba čula sa Vladimirom Tomovićem kako bi sklopili dogovor da budu u korektnim odnosima bez obzira na to što je on nasrnuo na njenu ćerku.

Konflikt između ove dve zadrugarke je nastavljen i kasnije tokom noći kada je Stanija optužila Ljubu da od svoje ćerke "pravi k*rvu".

Foto: TvPink Printscreen

Ti da imaš mozga, ti bi samo mogla da shvatiš da možete da mi pop*šite k*rac jer se ujedinjujete. Ti si se j*bala za pare - vikala je Ljuba na Staniju.
Ti kako otvoriš usta to je kanalizacija. Pusti mene neka je budem k*rva... Ženo ti hoćeš od ćerke da napraviš k*rvu. Smetao ti je David jer hoćeš da je podvodiš, jer misliš da se uspeh u životu postiže na svoj način. Ja se nisam prostituisala glupačo glupa - uzvratila joj je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je bila besna na Ljubu, pa nije birala reči kojima će joj uzvratiti jer ju je optužila da se bavila nečasnim radnjama, pa besna pričala Mići šta misli o Pantovićevoj.

David je jeste prevario, ali šta je čeka sa druge strane? Majka monstrum koja izmišlja priče. Ne zna se ko je gori. Ti si joj majka, a on joj je samo jedan od muškarac u nizu. Ne se ko je gori, da li David koji ju je izdao, ili majka koja je vuče po Beogradu - govorila je besno Dobrojevićeva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'