AKTUELNO

Nikad iskreniji!

Veliki šef poslao je zadrugarima budžet za nedeljne troškove. Ovonedeljni vođa Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, pročitao je pismo.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Prošle nedelje ste kažnjeni sa po hiljadu dinara. 13 zadrugara treba da dobije 1000 dinara, 12 zadrugara treba da dobije 2000 dinara, 11 Zadrugara treba da dobije 3000 dinara. Vođa mora da razdeli novac onako kako misli da treba. Pozdrav, Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića odlučio je da prvo podeli najmanje budžete. Prvi najmanji dao je svojoj dugogodišnjoj poznanici Zorici Marković, sa kojom je od jutros u sukobu.

Prvi najmanji dajem Zorici Marković zbog svađe. Neću da razmišljam da li mi misli dobro ili loše. Ako ima nešto protiv mene, voleo bih da ustane i da mi kaže - rekao je Mića, nakon kojeg je Zorica ustala i porekla sve reči od danas, zato što je pred zadrugarima iznela da će isprozivati Miću i izneti sve detalje o njemu i njegovim "devojčicama" koje štiti, misleći prvenstveno na Doroteu.
Voleo bih da ti dam nula, pa da rikneš - rekao je Snežani Ilić

Najmanje budžete podelio je Zorici Marković, Staniji Dobrojević, Rebeki Popović, Dragani Mitar, Dorotei Jovanović, Snežani Ilić, Branislavu Radoniću Brendonu, Pavlu Jovanoviću, Lazaru Jeremiću, Marku Miljkoviću, Ljubi Pantović, Aleksi Saviću i Marku Petruševiću Petrućiju.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeći budžeti koji su došli na red bili su najveći, a dobili su ih Karađorđe Subotić, Ana Korać, David Dragojević, Nenad Aleksić Ša, Miroslav Miki Đuričić, Marija Kulić, Suzana Perović, Marijana Zonjić, Aleksandra Subotić, Savo Perović i uzeo je jedan i za sebe. Ana je imala komentar na sve komentare koje dobija ovih dana, a odnose se na način na koji zarađuje novac u spoljnom svetu:

Ja sam sponzoruša, zato meni tako daješ - rekla je šaljivo Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Svim ostalim zadrugarima podelio je srednji budžet.

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'