AKTUELNO

Bilo joj je krivo što ju je Đuričić kritikovao.

Po povratku iz kupovine došlo je do nove svađe između Suzane Perović i Mikija Đuričića i to zbog toga što pčelar nije kupio testeninu koju pevačica voli da jede. Naime, ona se požalila da bi volela da ima testeninu, uprkos tome što joj je Đuričić kupio sve ono što je ona zahtevala od njega.

Kako joj je Miki pridikovao, Suzani je prekipelo što ceo dan viče na nju, pa su je obuzele emocije i zaplakala se.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo dan se dernjaš na mene - povikala je Suzana besno i zaplakala se.
Nismo nudle i supu nikad jeli. Gde se nudli sada seti. Izvini što sam vikao. Ti si nezadovoljna. Kupili smo dosta hrane i ti tražiš nudle. To je strašno, jer znaš da nismo imali para. Da ja nisam ukrao dve kese svega, dobili bismo k*rac i ti pored svega tražiš nudle. Naravno da ću da p*pizdim - uzvratio joj je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Meni si doneo ono što sam ti tražila, ali ne možeš da ako vičeš na mene. Non-stop neke svađe oko hrane - dodala je Suzana, dok je Miki pokušavao da je smiri.

Čini se da je prag tolerancije Suzane i Mikija veoma nizak, te i najmanja sitnica može da doprinese da se njihov odnos poljulja i da se njih dvoje udalje.

Pročitajte još: IZVELI GA IZ TAKTA: Zadrugari zahtevali previše od Miće, dobacivali mu i vikali, njemu PUKAO FILM, pa ih izvređao! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'