AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

Izgleda da "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" ne može prođe bez incidenta, pa je tako bilo i ovaj put. Bivši partneri su ove večeri odlučili da stave karte na sto.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David Dragojević je konačno dobio reč da kaže sve što ima, a da se tiče veze sa Aleksandrom, od početka veze pa sve do ulaska u ''Zadrugu 2''.

Ja sam bio u Americi, zna ona kod njega. Imam ovde firmu, ali sam tamo išao kod mojih. Tamo negde sam upoznao nju i zaljubio sam se. Za sve je ona kriva. Kada smo pričali da li će Aleksandra da dođe sa detetom, ona je rešila da dođe kod mene, nije imala prebijene pare. Imali smo dogovor da želim da osnujemo porodicu. Drugačije nikako nije mogla da nađe pare, ona je posle pukla u rijalitiju i video sam kako se ponašala i onda sam se ja vratio i pokušavao da je izvučem napolje. Onda smo pričali i ja sam se vratio ranije. Vratila se tamo i ništa mi nije bilo jasno. Emocije su postojale, planirali smo život, porodicu i kuću. Zbog tužbe neke je nastao haos. Tamo neki ljudi su me zvali da uđem, ali ja nisam već sam otišao u inostranstvo. Svašta smo planirali. Kada smo dobili ponudu za ovde, nisam znao da li da uđemo. Ona je ta koja je htela da uđemo. Rekao sam joj da moram nešto da uradim sa životom jer kad ću ako neću sada. Na kraju smo ušli ali je ona poludela, bojkotovala bubice. Svašta je radila ovde. Smirivao sam je kad je Karađorđe došao, pa posle Ljuba. Pa za Miću da se ne peca na njihove reči. Ovde je sve gledala kao neprijatelje, nisam se smejao pored nje. Čak sa Lazarom nisam smeo da se šalim. Tako je bilo i napolju, ona me gušila. U svemu je našla lošu stranu. Kada je ona izašla napolje, Toma mene je uhvatio i rekao da razmislim o svemu. Da sam ja izašao, ja ništa ne bih imao. Moram da razmišljam o tome. Tada mi je neko rekao da mislim na sebe, i onda sam počeo. Zbog našeg cilja sam ostao jer šta bi radili napolju. Tad sam počeo da pričam sa Anom, konačno sam ja počeo da bude ja, onaj stari. Ona mi je nadomestila sve. Posle sam sa Minom rekao da je ne tuži. Nisam hteo od njenih para da uzimam i otvaram neke lokale. Njeno dete je živnulo kada je došlo kod mene u Novi Sad. Svuda smo je vodili - govorio je David detaljno, a onda je ustala Subotićeva i onda rekla svoju stranu priče:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Juče si rekao da te boli uvo što sam izašla. Koliko si me puta govorio da me voliš u lajvu. Tračarica ti je dopunila sve. Rekao je da smo svi živeli na njegov račun. Posle toga smo dobili pare iz rijalitija i lepo smo sve planirali. Nemoj da lažeš sebe - govorila je Aleksandra, ali će tek kasnije dobiti priču da kaže svoju stranu priče.

Foto: TvPink Printscreen

Posle tri dana ti je bila Ana u krevetu, gledala sam dok sam bila napolju - govorila je Stanija Dobrojević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

'