AKTUELNO

Ovo nije mogla da prećuti.

Zadrugarka Ana Korać našla se na meti osude zbog ljubavne veze u koju je uplovila sa Davidom Dragojevićem, a u nekoliko navrata se trudila da ignoriše svađe i prljav veš koji je bivši par iznosio za stolom.

Koraćeva je u emisiji radija ,,Amnezija" otkrila iz kojih razloga joj nije pružila ruku, ali nije sakrila ni da svom dečku Davidu ne veruje po pitanju mnogih situacija koje su se desile sa Aleksandrom.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam htela da joj pružim ruku, ja sa njom nisam bila u dobrim odnosima ni kad je bila ovde. Ja mislim da je folirant, rijaliti igrač. Nije mi se svidela ni kad je bila sa Davidom. Muka mi je više da slušam laži i da me neko ubeđuje u nešto što nije. Svi znamo kakav je David bio od početka. On nije oženjen, on je bio veren lažno. To je običan raskid jedne veze. Pričala sam i sa Lunom. Ona mi je rekla da je čula iste rečenice kao prošle godine što su Sloba i Kija pričali. Ja se u njihov odnos ne mešam, nikome ne verujem. Što se tiče emocija prema Davidu, to je 100% iskreno. Nikakve izjave za novine nisam dala. Ja sam komentarisala Aleksu da je fin momak. O njihovoj vezi neću ja da pričam. To što se oni prave ludi je njihov problem. Prvo su pričali da treba da je ostavi, da je maltretira. 90% kuće je to pričalo, rekli su da je ovo pravi David. I sad odjednom ova situacija. Odvratno mi je to - rekla je Ana.

Koraćeva je ovom prilikom prozvala Subotićevu da folira, pa potvrdila da bez obzira na sve, veruje u Davidove emocije prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ona igra rijaliti pa tako misli da je moja veza sa David fejk. Previše ga volim, bolesno, zaljubila sam se u njega i da to otraje od početka. Lepo mi je sa njim i neće mi niko stati na put. Verujem mu sto posto i on meni. Između nas nema laži, prevare - rekla je Ana.

Iako je rekla da se neće mešati u njihovu vezu, Ana je prokomentarisala da joj se nimalo ne sviđa što se trenutno priča da je ona razlog za njihov raskid.

Foto: TvPink Printscreen

Prokomentarisala sam da mi je ta priča odvratna, ali neću da se mešam u njihove svađe, nemam ništa sa tim. Ona je prošlost, a ko laže i maže saznaće se. Ja njemu nisam ušla u krevet... Lazar, David i ja smo sedeli na krevetu. Da je veza bila savršena to ne bi nestalo

Bora i Bane su u emisiji odigrali igru sa Anom ,,Ili ili", a zbog njenih odgovora nastaće opšta pometnja.

Stanija ili Aleksandra? - sa Stanijom nisam u dobrim odnosima, što se Aleksandre tiče, nemam pravo da je mrzim. Ne znam šta da ti odgovorim - odgovorila je Ana.
Sanja ili Kija? - Sanja - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića ili Miki? - Lepi Mića mi je ipak prijatelj.
Sloba ili Stanija? - ja protiv Slobe nemam ništa, tako da sa njim.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'