AKTUELNO

Ovo ju je razočaralo.

Pevačica Zlata Đurković prepoznatljiva je po svom pevačkom talentu, a od samog starta svog učešća imala je neopisivu želju da pokaže svoje sposobnosti i predstavi sebe u najboljem svetlu.

Svi zadrugari znali su koliko je želela da gostuje u najpopularnijim emisijama koje se emituju na televiziji Pink, a Miki Đuričić iskoristio je ovo saznanje da se našali na njen račun. Naime, on joj je preneo informaciju da je Drvo mudrosti navodno predložilo MIkiju da pozove pevačice sa kojima će gostovati u zabavnom programu ,,Amidži šou", što je nju neizmerno obradovalo, jer je on odmah pozvao nju.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, nakon izvesnog vremena Đurkovićeva je saznala da je to sve bila neslana šala, zbog čega je Đuričiću mnogo zamerila, a onda se osamila u Rajskom vrtu gde je plakala kao kiša.

Ja sam se zaklela u decu, nijedan komentar više! Ja više ne učestvujem! Neću ništa više da kažem! Radi se o tome kad neko dođe zbog nečeg, a vi se sprdate na taj račun! Nije lepo! - rekla je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Sve se ovo zaboravlja, pevaćeš dve pesme. Sad ćemo Bora i ja zvati Drvo. Večeras ćemo koncert da organizujemo! Kupinski ti garantuje! - rekao je Miki koji je pokušavao da je uteši.

Lepi Mića je čuo da se Zlata ne oseća najbolje zbog činjenice da su se zadrugari poigrali sa njom, pa joj je skrenuo pažnju da prestane sa ishitrenim reakcijama.

Foto: TvPink Printscreen

Kunem ti se u život svoj! Ja ovde nisam budala! Prave budalu od mene! - žalila se Zlata.
Ti nisi balavica! Smiri se! Jesi ti normalna? Je*em ti taj ponos više! Smiri se! Bila je malo za*ebancija, sad je prošlo - rekao je Lepi Mića.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Zlata Đurković

'