AKTUELNO

Pogodile su je njegove reči!

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje stiglo je za Lepog Miću, a odnosilo se na to što brani Anu Korać, iako je ušla u vezu sa drugim muškarcem, a neku drugu devojku bi zbog toga napadao.

Ovde su svi tražili vezu Ane i Davida. Ja nisam za vezu koja nema temelje - pokušao je da kaže Mića da nije podržao ovu vezu, a onda se Aleksandra Subotić ubacila.
Da sam ja to uradila Davidu, ja bih bila na krstu razapeta kao najveća k*rvetina u istoriji svih rijalitija. Znam da ti je drugarica, ali budi realan - rekla mu je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Sad joj kažem da njena veza ne valja k*rcu. A vaša veza je bila izd*kan k*rac. Ja sam bio za to da Ana uđe u vezu kada Davidova veza bude čista. Prijatno - besneo je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Mića mi ovde psuje i živo i mrtvo zbog načina na koji ja pijem i jedem, a nju brani - oglasila se Stanija.
S*rem vam se na sve veze - dodao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandru je Mićino izlaganje povredilo, pa je krenula da plače. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'