AKTUELNO

Ova tema je izazvala burne reakcije.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava - "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarima je pušten prvi klip u kome se Ana Korać prvo kune Mikiju Đuričiću da nije rekla da će odvesti svog psa Huga u Veternik da bi ga socijalna služba zaštitila, za šta ju je optužila Aleksandra Subotić nekoliko dana ranije. Ana je time aludirala da je Aleksandrino dete zbog toga ostavljeno u Veterniku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da tvrdim da nema veze sa vezom. Ja ovde čujem samo svoj glas i da sam rekla: "Hugo". Ja tvoje dete nisam poredila sa Hugom. Okej, Aleksandra izvini, ja se ovoga apsolutno ne sećam. Ovde nemam pojma sa kim sam pričala, sa Davidom... Ne znam ni što sam nju poredila ovde. Aleksandra, izvini! Jeste svi zadovoljni? - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nije upoređivala! Pokušavam da vratim film, ja sam sinoć baš pričao koliko volim Magdalenu. Nikada ne bih dozvolio o tom detetu da neko kaže nešto loše. Ne mogu da se setim - rekao je David.
Apsolutno nije trebao da bude tekst, sve se lepo čulo. Ovo je njena sramota! Ja ne znam šta ova devojka ima protiv Aleksandre? David je brani, a kriva je! Ti se, Ana, kuneš u oca, sram te bilo! Đubre jedno pokvareno - pričala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je tvoj glas, očigledno je da si ti ovo rekla. Čuje se tvoj glasić da je Hugo u Veterniku kako ga zbog papira ne bi odvela socijalna služba. Treba da kažeš "izvini" Aleksandri. Ja podržavam vašu ljubav! - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim da je Ana imala razlog da u bilo kakvom besu izgovori ovo. Ne znam koji bi njen bio razlog da ona bude besna na mene, a da ja nisam tu. Mislim da je jako ružno to što radiš, izvinila se ili ne. Vidi se da nije iskreno. Ovo može da bude dvosmisleno samo onome ko može tako da veruje. Hugo, pas, socijalna služba... nespojivo! Dokazalao se ono što sam ja pričala... - rekla je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'