AKTUELNO

Umešao se i Karađorđe!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani su večeras videli i razgovor Ane Korać i Davida Dragojevića, a koji su tom prilikom pričali o Aleksandri Subotić. Koraćeva je rekla svom dečku u snimku kako joj je Snežana Ilić rekla da joj se ne sviđa oblačenje Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo prenela šta je meni sudija rekla, da se njoj nije svidelo kako se obuka i da je to njoj za javnu kuću. Ja sam samo prokomentarisala šta je sudija rekla. I da, dok je bio sa Aleksandrom, 90 posto kuće mu je pričalo: "Šta će ti ona" - izjavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da se meni ne dopada taj ogrtač. Ja sam rekla Ani da ne upada u diskusije i da se ne svađa, već da ostane dama kao što jeste. Dovoljno sam jasna. Mantil treba da bude odevni predmet javne kuće zbog onih resi. Rekla sam Ani da ne treba da se svađa sa tobom Aleksandra i da treba da se ponaša damski - govorila je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

A ja pošto se svađam, ja nisam dama? Ja upadam u diskusije, ja sam neko ko ima dug jezik - pričala je Aleksandra Snežani, pa se obratila Davidu: Ko tebe dečko sada dira? Prestani!

Nakon što je Ana Korać izjavila da je Zorica Marković prva podržavala njenu vezu sa Davidom, nastala je velika svađa između Koraćeve i Zorice kojoj je zasmetalo ono što je Ana rekla. U nastavku je reagovao i Karađorđe Subotić koji je rekao kako je laž da je podržavao vezu Ane i Davida.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'