AKTUELNO

Ponovo se posvađali.

Učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći pušten je i video-snimak u kom su Dorotea Jovanović i Zlata Đurković pričale o Snežani Ilić. Tada su njih dve govorile kako spremaju osvetu za ovu zadrugarku.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je Zlata sve to negirala, Miki Đuričić je burno reagovao, jer nije mogao da sluša ono što pevačica priča. Ovaj zadrugar je sve vreme vikao na nju i istakao kako je Zlata veliki lažov.

Foto: TV Pink Printscreen

Između Mikija i Zlate nastala je brutalna svađa i tokom noći sa srede na četvrtak, s obzirom na to da pevačica nije želela da prihvati Mikijevu šalu na svoj račun. Takođe, Miki i Zlata su se svađali i u četvrtak ujutru nakon buđenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta žena je sinoć pokazala ko je i šta je. Nema od njenih pretnji ništa. Sećam se i Bori kada je rekla da će prd*ti u gepeku. Prvi put je pušten klip u kom smo čuli šta žena jasno i glasno priča, a ona se pravi luda. Taj bezobrazluk, vređanje inteligencije... Možeš biti Pavaroti, neće te niko zvati ako se ovde pokažeš kao g*vno! Ti si sama od sebe napravila vic. Ko bi se naljutio da mu u šali kažeš da ideš u Amidži šou? Ti si ovde zadrugar! Nisi zanimljiva! Smrdiš koliko si bezobrazna, pogana i zla! - vikao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si napravio vic od mene! Ja tebi nikoga nisam opsovala i tebe ne nazivam g*vnetom! To si ti, a ovo sam ja - govorila je Zlata Đurković Mikiju, kog je obezbeđenje izvelo napolje.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Zlata Đurković

'