AKTUELNO

Prisetila se i Vladimira Tomovića.

Stanija Dobrojević je povela ozbiljan razgovor sa Pavlom Jovanovićem o prodaji stana u Novom Sadu o čemu već duže vreme razmišlja. Dok je zadrugarka bila pri stavu da bi prodala stan koji ima i kupila novi u Americi, Jovanović nije bio saglasan sa njom, pa su ušli u manju raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako im se razmišljanja nisu podudarala, Pavle je pokušao da objasni Staniji koje je najbolje rešenja, a ona nije htela da ga sluša.

I taj stan u Novom Sadu, nema funkciju. Moram to da rešim. Samo mi je to izdatak. Ovo ovde čami. Ja dođem, jednom, dva puta godišnje - pričala je Stanija mrzovoljno.
Nemoj da ga prodaješ, iznajmi ga. Garsonjera je idealna za izdavanje. Možeš da uzimaš 200 evra za to, a ostalo je njihovo, oni plaćaju struju i vodu. Nekretnina nikada ne treba da se prodaje, uvek će zatrebati. Pitanje je za koliko ti to možeš da prodaš. Bolje da ga rentaš, izdaješ na dan, jer su smešne pare koje za to možeš da dobiješ. Je l' se drogiraš ti? Mnogo glupo razmišljaš - odbrusio joj je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Sad ću pokušati da se ne iznerviram na te tvoje glupe izjave. Trošak mi je to, jer dolazim dva, tri puta godišnje. Pred ulazak gledala sam kako se kreću cene i videla sam da piše oko 40.000 - pričala je Doborojevićeva.
Ko će to tebi da plati? Znaš za koliko možeš da prodaš stan? Za onoliko za koliko neko može da ti ponudi, a ne ono što piše u oglasima - pričao joj je Pavle.
Stan je devojački, nema više funkciju kada sam završila sa ... - ostala je Stanija nedorečena, a pretpostavlja se da je u ovom trenutku pomislila na Vladimira Tomovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ga ne bih prodavao. Ja bih pre tamo našao i dao pare, a ovde ostavio stan. Negde bi našao 25.000 dolara i platio stan, a ovde bih ga ostavio jer nikad ne znaš šta će se desiti - savetovao ju je Jovanović.

Da li će Stanija poslušati Pavlov savet ili će prodati stan koji ima, jer je ništa ne vezuje za ovaj grad, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: POKUŠALI SU DA SE SAKRIJU! Miki SALETAO Suzanu, pa je SATERAO U ĆOŠAK I LJUBIO, a kada su ugledali kamere pao im je mrak na oči! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Pavle Jovanović

#Stanija Dobrojević

'