AKTUELNO

Nisu dugo izdržali.

Nakon što su se pomirili, Marko Miljković ozvaničio je ponovo vezu sa Lunom Đogani. Prvo joj je skrenuo pažnju na sve greške koje je do sada radila, koje joj je on zamerao, a onda ju je zgrabio i počeo strastveno da je mazi i ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Izvini ono za Brendona, mnogo mi je krivo! Ja kad obećam, ja ispunim. Obećavam da sve što si mi rekao, da ću i ispuniti! Zato što te volim! Zato što neću da te izgubim - izjavila je Luna.
Nema potrebe da mi se izvinjavaš, samo shvati, ni za šta nemoj da mi se izvinjavaš. Zaboravi da postoji reč izvini, ili shvati, ili to je to - uzvratio joj je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su nekoliko dana bili u svađi, Luna je Marku izjavila koliko joj je nedostajao, iako su sve vreme spavali u istom krevetu.

Nedostajao si mi mnogo - poručila mu je Đoganijeva.
Istina je da sam razmišljao o raskidu, prvi put. Ono što sam pričao, sad sam stvarno razmišljao i sve me je navodilo na to. Samo te molim da shvatiš, da budeš malo ozbiljnija prema meni - izjavio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAD SI MI NAJVIŠE PORTEBAN, OSTAVLJAŠ ME SAMU: Luna UTUČENA zbog RASKIDA, a OVE reči Marka Miljkovića su je dodatno pogodile! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'