AKTUELNO

Ne dopada joj se prevrtljivost.

Ana Korać je jedna od zadrugarki koja je u žiži javnosti jer je u vezi sa Davidom Dragojevićem koji je prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić i uplovio sa Ivanjičankom u romansu. Subotićeva se pre nedelju dana vratila u ''Zadrugu 2'' kako bi sa njima raščistila račune.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koraćeva je pristigla u "Šiša" bar gde inače sve zadrugare intervjuiše voditelj Ognjen Amidžić. Njega je zanimalo kako je ona podnela ulazak Aleksandre, ali i kako će funkcionisati njihova veza sa njom u blizini.

Nas ne mogu da poljuljaju, baš niko. Volimo se. Samo nisu neke jasne neke situacije i stvari. Govorim mu da bude konkretan i iskren i da završi sve sa njom. Sad se uporno vrte u krug. Treba da pričaju i završe to. Ne mogu da mu branim ništa. Ja ću da se borim za ljubav do kraja. Aleksandru uopšte ne registrujem - govorila je Ana, a onda je objasnila njen odnos sa Subotićevom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Raspravljamo se samo. To je to. Uz Davida sam, ja ga volim još više. Svađamo se malo kad me sluša, moje savete. Govorim mu sve iskreno i za njegovo dobro. Mislim iskreno da joj je još stalo do njega, ali ne verujem joj. Pre svega bih htela da ona sredi odnose sa roditeljima. Ona je meni rekla da sam joj skinula bedu sa vrata. Prihvatila sam ga sa svim manama. Verujem mu 100%. Nervira me samo što su nas podržavali kad smo se smuvali, a sada se sve okrenulo i osuđuju nas. Jedino me Mića savetuje - govorila je Koraćeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'