AKTUELNO

Santana smatra da su njih dvoje idealan spoj.

Od trenutka kako je Elvira Ivazović kročila u Belu kuću, Bora Santana ne može da sakrije uzbuđenje zbog njenog ulaska. On pokušava na sve načine da joj udovolji pa se prvi ponudio da joj pokaže imanje i pomogne joj oko kofera.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto se raspakovala i presvukla, Bora je odlučio da Elviru povede u obilazak imanja, pa su svratili i do Mikija Đuričića i Suzane Perović koji su sedeli ispred rehaba.

Elvira je najpre istakla šta voli da radi u slobodno vreme i koje je njeno zanimanje. A kako je rekla da se razume u astrologiju, Boru je to još više oduševilo, pa je istakao da su oni idealan spoj.

5, 4 i 9 su tvoji brojevi. Ti si rođena 16., znači sedmica je duhovni broj. Moj i tvoj broj kad se spoje, to je anđeo čuvar - pričao je Bora dok ga je Elvira pomno slušala.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga ju je Bora ispitivao šta voli kako bi mogao da joj udovolji i ispunjava želje. U jednom trenutku ju je upitao da li zna da pere veš, a njen odgovor ga je pomalo obeshrabrio.

Je l' ti ove ruke liče na to da ja znam da perem. Uzećemo mašinu - pričala je Elvira.
Ja ću ti prati. Naučiću te - dodao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Bora je bio znateželjan i šta se novoj ukućanki ne sviđa kod njega, ali odgovor na ovo pitanje nije dobio.

Pročitajte još: BORA SE NE ODVAJA OD ELVIRE: Santana pokušava da OČARA novu ukućanku, zadrugari su odmah prišli da mu čestitaju! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'