AKTUELNO

Zonjićeva je ostala utučena nakon ovog razgovora.

Zadrugari su nakon "Igre istine" dobili kao nagradu nekoliko paketa pice, zbog čega je došlo do opšteg haosa u Beloj kući. Naime, svi ukućani su optužili Karađorđa Subotića da je on ukrao pice, da bi se ispostavilo da su Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Marijana Zonjić skovale plan da uzmu dva parčeta i podele ga među sobom.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog večerašnjeg haosa, Stanija je porazgovarala sa Marijanom i priznala joj da nije očekivala da će doći do okršaja između Karađorđa i Lepog Miće.

Ja sam mislila da ćemo to nas tri i Karađorđe podeliti, ali nismo znale da će oni uzeti te male pice - pričala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni su psovali majku i Bora i Mića. Ja sam trebala Maji da kažem da ostavi, nego sam ja ponela dve pice i rekla ti da sakriješ. Ja preuzimam odgovornost za to. Ja sam htela da vidim gde će ovo da vodi. Na kraju nam je Karađorđe to zamerio. Krive smo, nismo trebale da se bakćemo sa picom - dodala je Stanija, a onda pridikovala Marijani što je razgovarala sa Mićom o ovome i otkrila im njihov plan.

Razgovor ove dve zadrugarke se odužio, a Stanija je ovo iskoristila kao priliku da iskritikuje Marijanu i prebaci joj zbog toga što konstantno priča o Tomi Paniću.

Nemoj mene da spuštaš na dno. Moje priče nisu Toma i Lazar. Ja sam tu za pozitivu. Ti sama sebe provociraš! Digla sam ruke, jer vidim da ne vredi. Ja bih te oprala od svih tih tvojih. Desila ti se greška, ideš dalje - pridikovala je Stanija Marijani, a ona je posle njenih reči ostala utučena.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIKAD SE NIJE PONEO KAO MUŠKO: Ljuba OKRIVILA Karađorđa za probleme koje su imali u BRAKU, a onda istakla da se o deci brinula sama! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'