AKTUELNO

Njihovom sukobu se ne nazire kraj!

"Pretres nedelje sa Milanom" je vreme kada mnoge maske u Beloj kući padnu i dogode se najveće turbulencije za crnim stolom, a tako je i ove večeri.

Voditelj je pitao Staniju Dobrojević kako se ugasio njen konflikt sa Anom Korać, a započeo još veći sukob sa Sanjom Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Odakle uopšte taj konflikt sa Sanjom, Matora je rekla da se vas dve ne poznajete - pitao je voditelj.
Sve to potiče od njihove prijateljice iz spoljnog sveta. Ja tu devojku nisam znala. Posle "Farme 4" izašao je tekst da sam ja oralno zadovoljavala nekog dečka, a tu izjavu je dala upravo Soraja. Ja sam je tužila, ona je terala tog dečka da pismeno napiše da sam ga oralno zadovoljila. To je suđenje trajalo dve godine, to je najveći blam. Ja sam se slikala gola, to nije mogao bilo ko, ali zbog tih mojih fotografija su mi se lepili razni epiteti. Onda se pojavilo to, dobila sam na sudu i Soraju i Matiju. Onda je bila naslovnica da se ja prodajem u Dubaiju, izašle tarife, neka glupa imena, mene je to ponizilo, uništilo. Njihova prijateljica je plasirala priče da mene podvodi madam Željka. Ona radi sa Sorajom, njih dve se poznaju, ja tu ženu ne poznajem. Te njihove radnje su lepljene za moje ime. Sve sam tužila, dobila na sudu. Kad sam ušla ovde, Ana je ušla, ona je njena prijateljica, očekivala sam da će ponovo da krenu te priče. Beograd je malo selo, tu se sve zna, ja sam se naoružala informacijama. Ja sam tako došla do informacija o Sanji. Prvo je krenulo od Ane. Mislila sam da je ona mnogo zlobnija, da će da mi pravi ovde pakosti, ali nije u tom fazonu. Za Sanju sam čula isto to, da je bila privođena i da je pitam za Mihajla - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njoj ništa nisam uradila, niti je diram, niti je komentarišem, ona i Aleksandra mene pikiraju - navela je Sanja.

Dobrojevićeva je zatim objasnila na koji način Ana Korać i Sanja nju provociraju i zašto je sada ona odlučila da iznese sve što zna o njima.

Naš sukob je počeo kada je ona rekla da je moja veza sa Vladimirom fejk, ja sam joj samo vratila da je njena veza sa Matorom fejk. Sanja provocira, obuče se u neku haljinu zakopčanu do grla i onda kaže Mići "Sipaj im što više da se vidi kako igraju". Ja se jesam slikala gola, popijem na žurki, oblačim se provokativno, ali nisam prostitutka, već sam paravan za njih - navela je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

One tebe nikad nisu spomenule - dobacio je David Dragojević.
Ti skačeš na mene da braniš Anu i Sanju? Da li si ti normalan, je l' si ti omađijan? Šta ti je? Sedi, ne znaš ništa! Meni bi bilo super da se ja bavim prostitucijom, blago meni. Bila bih multimilionerka - bila je besna Dobrojevićeva.

Zatim je Jovana Tomić Matora odlučila da razjasni sve nesuglasice sa Stanijom, te ju je upitala kakav problem ima sa njenom devojkom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sinoć napala Sanju, pitala sam je da li ima nekog zajedničkog poznanika, nekog bivšeg dečka, nije mi normalno. Nije mi bilo jasno zašto je toliko napada - pitala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Muka mi je više od vas, ja sam vam 10 godina paravan. I od tebe mi je muka jer i ti sve znaš ali se foliraš - rekla je Stanija.
Ja sam bila prisutna kad je Sanja otišla sa tim oženjenim fudbalerom - navela je Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ORILA SE BELA KUĆA! Stanija i Milan objavili rat jedno drugom, on je URNISAO uvredama: NISAM SE PRĆIO DA BI ME NEKO PLAĆAO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'