AKTUELNO

Iskoristio je mir i tišinu u "Zadruzi" da ozbiljno porazgovara sa Ljubom i uputi joj korisne savete.

Posle Elvire Ivazović, Miki Đuričić razgovarao je sa Ljubom Pantović, sa kojom je sumirao utiske od prethodne noći, kada je tokom "Pretresa nedelje sa Milanom" bilo reči i o takozvanoj "aferi pica" i Karađorđu Subotiću, kojeg je pčelar iz Kupinova uhvatio u laži. Međutim, kako je Miki istakao, Karađorđa ipak svi zadrugari treba da poštuju budući da je izuzetno vredan čovek, što nije bio dovoljan argument njegovoj bivšoj ženi Ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

- Tip čoveka - dobar za sve, osim za svoje. Svoje će na kantar da proda, a drugima će da bude najbolji na svetu. On gazi svoje, ja svoje ne gazim nikad. Svoje uvek branim - napravila je Ljuba razliku iza sebe i Karađorđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Miki nije odustajao od namere da stiša strasti među zavađenim članovima porodica Subotić i Pantović.

- Treba ti da spustiš malo lopte, makar što se tiče nje (Aleksandre), kakva god da je... Pa nek te is*re, nek te gazi... Ćuti. Ne treba vam to više, mučno vas je i slušati i gledati - iskren je bio Miki, koji je nakon sinoćnjeg iznošenja "prljavog veša" od strane Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića došao do zaključka da je Ljuba u više navrata govorila istinu, kada je pričala o njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve se ispostavilo da si u pravu - da im fanovi daju pare, a to su negirali - prisetio se Miki.

Veza im je bila k*rac. Ja sam milion puta naj*bala što sam bila iskrena. Nek sam najgora na svetu, ali sam bila iskrena. Samo ne dozvoljavam više da me iko vređa. Nisam ni ja cvećka, ali sve sam dala za nju - pravdala se Ljuba.

Njihov razgovor poslušajte u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Ljuba Pantović

#Miroslav Miki Đuričić

'