AKTUELNO

Ovome se nisu nadali!

Svi parovi u Beloj kući koriste svaku priliku da razmenjuju nežnosti u spoljnom kupatilu, a sve zbog toga što su se u tuš kabini vešto skrivali tako što su čaršavima prekrivali kabinu kako kamere ne bi snimile šta oni rade dok se tuširaju.

S obzirom na to da su konstatno kršili pravila "Zadruge" i na ovaj način ponovo pokazali nepoštovanje Velikog šefa, ovom prilikom poslao im je i pismo na njihovu adresu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, podsetićemo vas kako je došlo do kamera u kupatilu. Većina vas nije želela da poštuje pravilo koje je govorilo o tome da niko više od jedne osobe tamo ne može da boravi. Na osnovu vaših glasova ste vi odlučili da vam ne smeta to što ćemo moći da vas snimamo u toaletu. Par meseci nakon toga, baš oni koji su rešili da se postave kamere počeli su da kače čaršave u tuš kabinu. S obzirom na to da je ovo prešlo u naviku, doneli smo sledeću odluku. Kačenje čaršafa u tuš kabinu je zabranjeno. Neophodno je da nosite i bubicu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković bili su zaprepašćeni zbog ovog saopštenja, a ni Ana Korać i David Dragojević nisu ostali ravnodušni kada su shvatili da će im i ova mogućnost biti uskraćena i da će svaki njihov potez biti propraćen i usnimljen.

Kakve su bile reakcije, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'