AKTUELNO

Dočekali sa oduševljenjem pismo!

Veliki šef poslao je misteriozno pismo o novom izazovu koji čeka zadrugare. Za izazov su se prijavili Aleksandra Subotić, Bane Čolak, Elvira Ivezović , Ljuba Pantović, David Dragojević, Ana Korać, Lazar Jeremić, Savo Perović, Milan Petković, Aleksa Savić, Marko Petrušević, Mina Vrbaški, Rebeka Popović, Maja Marinković, Marijana Zonjić i Zlata Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa Lepi Mića pročitao je sledeće pismo u kom je pisalo da zadrugari treba da se podele u grupe:

Dragi zadrugari, sada kada se prijavilo 16 dobrovoljaca, neophodno je da se podelite u 4 grupe. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Prvu grupu činili su Ana Korać, David Dragojević, Lazar Jeremić i Bane Čolak. Drugu Marijana Zonjić, Aleksandra Subotić, Maja Marinković i Zlata Đurković. U trećoj su bili Ljuba Pantović, Marko Petrući, Mina Vrbaški i Aleksa Savić, a u četvrtoj Savo Perović, Milan Petković, Rebeka Popović i Elvira Ivezović.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je zatim poslao pismo u kojem objašnjava izazov koji čeka dobrovoljce:

Dragi zadrugari, sada kada imamo četiri grupe po četvoro, svi ćete otići do Dubioze. Zadrugari koji nisu dobroboljci biće navijači. Takmičićete se u vožnji bicikli po jezeru. Majice vas čekaju ispred Dubioze. Svako će odlučiti koja će boja biti, kao i redosled. Jedan po jedan ćete voziti bicikle oko ostrva. Vreme će se sabirati. Grupa koja ima najkraće vreme je pobednik. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Zadrugari su sa oduševljenjem primili vest, pa su pohitali da se spreme za izazov. Kako će takmičenje izgledati, pratite u nastavku.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OTVORIĆU PEKARU DA MOGU DA ZARADE POŠTENO: Ivana Vrbaški se oglasila povodom Minine svađe sa Majom Marinković, PA ŽESTOKO OPLELA PO OVIM ZADRUGARKAMA! (FOTO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'