AKTUELNO

Pogubio se u svojim lažima.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno od pitanja stiglo je i za Davida Dragojevića, a publika ga je pitala da li je svestan koliko se gubi u svojim lažima i koliko je kontradiktoran, s obzirom na to da priča jedino o Aleksandri Subotić i Ani Korać. Takođe, publika je podsetila Davida da tvrdi da je pozdravljao Aleksandru kada je ona bila napolju jer nije mogao sam sebi da prizna da je više ne voli, a zatim je govorio kako ne voli više Subotićevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa ja jesam njoj pričao... Ja sam rekao da sam je voleo kao osobu i da je poštujem kao čoveka. Ja ne znam... Desilo se ovde to sa drugom devojkom. Navikao sam na Aleksandru, ali zaljubio sam se. Ja ne znam... Neko se zaljubi preko noći, neko na prvi pogled, ja sam se zaljubio kroz to druženje - govorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim što tone u svojim lažima, želi i mene da povuče na to dno. Meni nije jasno odakle tolika mržnja. Kada razmislim posle svega, po meni deluje da je on sve radio proračunato, ali da se izgubio. Davide, mahao si sa dva srednja prsta! Da si onakav kakvog sam te ostavila, možda bih i patila, a ovako... Kome si pokazao ta dva srednja prsta - govorila je Aleksandra Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

David se u svom ponašanju gubi u vremenu i prostoru. Mislim da David u ovom momentu nije dorastao ovoj situaciji i da se gubi u ovoj priči. Jeste se pojavila ljubav prema novoj devojci, ali emocije prema bivšoj se nisu ugasile - govorio je Lepi Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#David Dragovejić

'