AKTUELNO

Bilo je napeto te noći nakon igre istine.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića i Bora dobili su pitanje kako ih nije sramota da se svađaju sa Karađorđem zbog pice, a publika je poručila ovim zadrugarima da Subotić obavlja gotovo sve poslove u ekonomskom dvorištu i da ne treba da se zbog hrane svađaju sa ovim cimerom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam psovao Karađorđa i nisam mu rekao da vrati picu - govorio je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja poštujem njegov rad. Jedan sam od retkih koji je štitio Karađorđa ovde. To je bilo ispravno, sa moje strane. Da Karađorđe radi... Pa rade i Savo i Zorica i svi. Mene je povredilo te noći, mi smo ovde prijatelji, što je on meni oteo picu iz ruke. Pre toga mi je Maja digla pritisak - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je za mene bio samo šou, bilo je dosta smešno i meni je bilo zanimljivo da ih isprovociram. Bilo mi je skroz simpatično kada je Marko rekao da je tu negde pica. Ja sam bio siguran da devojke nisu uzele picu. Ne ljutim se na Miću, ne ljutim se na Boru - rekao je Subotić.

Inače, nakon igre istine koja je bila u nedelju došlo je do velike svađe između ovih zadrugara zbog pice. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Karađorđe Subotić

'