AKTUELNO

Smatra da Biljana više nije protiv njegove veze sa Anom.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas.

''Ana, zar te nije sramota da Davidovoj Biljani pokazuješ srednji prst i govoriš da je Mungos jedini normalan u toj porodici'' - glasilo je pitanje gledaoca za Koraćevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikada ja nisam pokazivala to, barem ne Biljani, nego hejterima. Pozdravljam Miljana i Mungosa, znaju oni zbog čega. Nikada se nisam obratila Biljani. Evo pozdravljam Biljanu, to što ona ima nešto protiv mene je njena stvar - govorila je Ana, a onda je Marija Kulić rekla da je Koraćeva komentarisala svoju majku u dobrom smislu, veličajući je jer je podržala vezu sa Davidom u odnosu na Biljanu koja je tada već primila Aleksandru i njeno dete nakon napuštanja rijalitija.

David Dragojević je potom hteo da demantuje sve ono što je Aleksandra govorila kako Biljana ne podržava njegovu vezu sa Anom.

Foto: TvPink Printscreen

Moja Biljana je sada na nuli, ni dole ni gore. Pozdravljam je, ali setimo se da je nula pozivitna. Hvala lepo - rekao je David, a onda poslao poljubac Biljani preko kamera.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#David Dragojević

'