AKTUELNO

Veza im je na klimavim nogama zbog Slobe?

Luna Đogani dočekala je jutro u suzama, te joj je prišao njen dečko, Marko Miljković koji je hteo da popriča sa blogerkom. Njihov sukob nastao je tokom ranih jutarnjih sati, ali i tokom emisije ,,Pitanja gledalaca", budući da je isplivalo na videlo da je Stanija Dobrojević tokom žurke hvatala Miljkovića za pozadinu.

Luna je kroz suze pokušavala da objasni Marku zašto se oseća tužno, a onda joj je on pomenuo prošlost i ljubav koja je na Đoganijevu ostavila večan trag. To je svakako ljubavni odnos sa Slobom Radovanović, zbog kog Luna i dalje ne može da stekne poverenje prema sadašnjem dečku.

Foto: TvPink Printscreen

Imam strah da će se 10 dana pred kraj ovo naše završiti! Iz iskustva ti govorim! Preko dana ti neko postane stranac, to se sve menja, stalno. Ovde ništa nije realno - pričala je Luna kroz suze.
Ovde nije realno kada ti dozvoliš da ne bude realno. Za mene si ti jako realna. A ti ako umišljaš nešto - ostao je nedorečen Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je sve jasno, čisto i transparetno - uzvratila mu je Đoganijeva.
Jeste, ali očekuješ da te ostavim 10 dana pred kraj. Što živiš u tom strahu Luna, to je strah koji mi imamo na našim leđima zajedno. Neka uradim, nek' te razočaram, nek' budem najveće g*vno na svetu, sam sebi ću to uraditi! Ta rečenica treba da ti bude u glavi. Ja sam g*vno ako te razočaram. Ti si g*vno, ako ti uništiš ovo! Kakav strah? Konstantno na teretu imam tvoju prošlost, ne mogu da te oslobodim toga! A to je jako bitno za naš opstanak, moraš da se oslobodiš toga. I ja sam povređen u prošlosti, budu devojke stoke prema meni i sad treba da nemam poverenja u ljude? Neću, nek' me opet neko zaj*be! To te samo muči i automatski ideš ka tome! Tebe, Luna, muči tvoja prošlost i toga ne možeš da se odrekneš. Ja ne razmišljam 3 meseca unazad, ali to dođe samo po sebi - objasnio joj je Miljković

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISU NI OČI OTVORILI, A VEĆ ZARATILI: Dorotea uputila ozbiljne pretnje Brendonu, Ša motivacionom porukom pokušao da ih pomiri! (VIDEO)

Luna i Marko su nastavili da pričaju o njihovom odnosu, pa su uspeli da, bar za sada, rasprave razmirice.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'