AKTUELNO

Ne želi da se ponižava više!

Večeras je na programu televizije Pink specijalna emisija ,,Pitanja novinara", gde će sedma sila postavljati zadrugarima najintrigantnija pitanja o situacijama koje su se desile u "Zadruzi 2" proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Urednika portala Pink.rs i novinara Darka Tanasijevića je želeo da Luna Đogani da svoj komentar na klipove koju su pušteni prethodne noći, a odnose se na raskid Marka Miljkovića sa njom i to što su zadrugari prokomentarisali da se ponižava:

Nisam bila svesna kako to izgleda. Drago mi je da je pušten klip da bih videla neke stvari. Osećala sam se poniženo, beskorisno, mogla bih da nabrajam do sutra. Najviše zbog moje porodice, jer sam opet prekršila obećanje. Nisam od reči i to me najviše boli. Rekla sam Marku da da sam gledalac napolju, pomislila bih da me on zaj*bava. Ali videla sam da se iza naočara kriju njegove tužne oči, da guta knedlu. To samo ja znam, znam da mu nije bilo svejedno i da nije ravnodušan, ali je bio i te kako bezobrazan i grub - govorila je Luna, pa dodala:
Ja sam ovu ljubav želela. Dug period sam želela da nađem nekog da se zaljubim opet, da me neko ispuni emotivno i da se opet smejem. Marko je taj muškarac koji je uspeo da osvoji moje srce i da vrati sve što sam izgubila, što je neko drugi ubio u meni. Za mene Marko vredi i vredno mi je da budem uporna u tome. Da li sam se ponizila i nisam, to ćete vi da komentarišete, ali sam se osetila kao da sam ponižena - rekla je Đoganijeva

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da su zadrugari zaprepašćeni mojom reakcijom, ja plačem, vrištim, a on sedi kao da je u kafiću. Marko je bio u pravu, samo je način na koji je to uradio bio pogrešan - nastavila je da govori:

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne očekujem neke stvari od Marka, znam kakav je on. Da me cmače, peva serenade, niti očekujem to od njega. Celu noć sam razmišljala i više to neću dozvoljavati sebi, sigurno. Sledeći put će biti ćao i to je to. Nemam snage, niti želim da se osećam kao neka bednica. Kao da sam nebitna. Ja nisam sa osobom sa kojom treba na takav način da se razgovara, da bih ja stvari shvatila - zaključila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'