AKTUELNO

Vređa je kada spominje njeno dete.

Burna nedelja je iza Aleksandre Subotić, koja je i ove nedelje imala žestoke svađe sa svojim nekadašnjim verenikom Davidom Dragojevićem od koga je doživela prevaru u rijaliti programu "Zadruga 2" sa Anom Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zadrugarka večeras je rezimirala aktuelna dešavanja iz Bele kuće, a u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, Aleksandra je odmah istakla kako često oseća odbojnost od strane svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš kada ti neko ne misli baš najbolje. Ima ta neka ekipica sa kojom sam ja dobra, ali više postoji ljudi sa kojima se ja svađam. Ili osećam da me baš vole ili da im uopšte nije drago što sam se ja vratila - rekla je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U nastavku razgovora sa Ognjenom, Aleksandra je dobila pitanje od voditelja da li se makar malo navikla da prizore kada vidi Davida sa svojom novom devojkom, nakon čega je ona izjavila da Dragojević nakon dve godine njihove veze, ne može u oči da je pogleda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David beži od mene kao đavo od krsta. On se ponaša kao da ću ja ne znam šta da im uradim. David ne sme mene da pogleda. Ne znam da li mu ona brani ili ne... Kao da sam mu ja neki smrtni neprijatelj. Mi jesmo bili zajedno po 24 sata i kada smo se smuvali niko nije mogao da utiče na nas - pričala je Aleksandra i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Vređa me to kada mi spominje dete. Vidim da dosta ide đonom. Moje dete je moje dete, smešno je da on kaže da dete nije imalo nešto bez njega je jedna teška budalaština. Ja sam bila uvek u poziciji da ja imam više novca od njega. Svaku stvar koju je kupio mom detetu, uzela bih i vratila. Ja mislim da on oseća još nešto protiv mene, ali ja ne mogu. Ja znam, nešto ono oseća. Može da se smeje, da laže, ali ja znam da on oseća. Provalim ja njega kada me tako pogleda, jednostavno ne možeš to da osetiš - izjavila je Subotićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'