AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

Zadrugari su navikli da svi međusobno komentarišu odnos Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i Anu Korać koja je nova devojka Novosađaninu. Pušten je snimak uspomena Subotićeve, a David je, naravno, bio deo istih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija Kulić je u više navrata pokušala da na najbolji način savetuje Davida kako treba da se ponaša i stavi tačku na odnos sa Aleksandrom kako bi svako od njih nastavio život, umesto da se dave u svojim lažima. Potom je rekla da ni Ana Korać nije cvećka jer je rekla da joj se Dragojević dopada još za vreme njegove veze sa Aleksandrom.

Posle Zadruge David može da postane glumac. Znači, tako je dobar glumac. Folirant i lažov. Govorim Aleksandri da izdrži i da uzme pare. Mene bi bilo sramota da izađem na ulicu. Ovo nije muškarac. Da pred milionima ovo sve uradi. Samo je zamenjena glumica. Ana, uopšte ni ti nisi cvetić. Rekla si mu da ti se sviđa, a on je ovde bio u vezi. Aleksandra, usrećila si se što si otišla i što je sve ovo uradio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekao sam da sam ja prema njoj oduvek bio iskren. Hajde, sada sam najgori - rekao je David, a onda se Ana osetila prozvanom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa sviđa mi se, nisam rekla da ću da ga muvam. Nisam mogla da mu zabranim da se zaljubi u mene - dobacila je

Dragojević je dobacio da je pored Marije, Zorica Marković folirant jer uvek koristi priliku da ga osuđuje za crnim stolom, a preko dana sa njim razgovara normalno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta hoćeš ti?! Prišla sam ti kao majka. Prestani da glumiš. Sponzorušo! Nećeš biti Sloba. Ti si muška dr*lja. Naučio si da pričaš, lepo su te naučili. Ana Korać je pametna devojka i ona će da te o*jebe. Videćeš - govorila je Markovićeva, koja je potom nasrnula na Davida, ali je fizički kontakt sprečilo obezbeđenje.

Haos i dalje traje - pratite UŽIVO na Pinku!

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

'