AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno zbog ovoga!

Pevačica Zorica Marković prepoznatljiva je po svom oštrom jeziku, a često je u Beloj kući izazivala burne reakcije pojedinih takmičara kako svojim izlaganjem tako i stavom od kog nije odstupala čak ni kada su je svi napadali i nazivali pogrdnim imenima.

Ona je za mnoge u Zadruzi enigma, jer smatra da ima pravo da komentariše svaku situaciju za stolom, a bez obzira na konflikte na kraju ipak joj svako od njih pruži ruku pomirenja.

Foto: TvPink Printscreen

Mina Vrbaški je u emisiji ,,Igra istine" zamolila Lepog Miću da prizna šta zaista misli o Zorici, ali i da objasni njenu ulogu u ovom najpopularnijem rijalitiju.

Kaži mi tvoje mišljenje kao čovek i kao rijaliti igrač, šta radi ona ovde i zbog čega radi neke stvari?

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Zorice, kakav je igrač, posle svega što vam kaže, vi sa njom pričate posle 15 minuta. Znači, svi pričate sa njom! Zorica je majstor za te stvari, da bude onako kako ona kaže. Vi nemate argumente da je demantujete i kažete da to nije tako. Vi se posvađate i na kraju bude kako ona kaže. Ona je laf, dobar čovek, ona utiče na ovu igru i na tok. Na vama je da kapirate kad priča ovako, kad onako. Uglavnom, svi ste dobri sa njom. To govori o vama, ne o njoj. Sinoć je meni Ana rekla da je njoj neko od njoj bliskih ljudi preneo priču Zorici, pa vi vidite - rekao je Lepi Mića.

Kako vi komentarišete ovo? Detaljno o ovom izlaganju pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'