AKTUELNO

Ovo će biti veoma zanimljiva nedelja!

Veliki šef poslao je još jedno pismo na adresu Bele kuće. Kako je proglašen novi specijalni zadatak, tokom kog će zadrugari koji su proglašeni da su se najviše fizički promenili morati da smršaju, stigla su dodatna pravila.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, sada je vreme da se dodele uloge zadrugarima u timovima. Jedan iz vašeg tima treba da osmisli celonedeljnu listu obroka, tri glavna obroka i dve užine. Jedan iz tima treba da osmisli treninge koji će se odvijati dva puta dnevno. Vodonoša brine da zadrugar, koji treba da smrša, treba da popije što više vode i on mora da zapisuje količine vode koju je popio. Jedan iz tima je kuvar. Jedan je supervizor koji je stalno uz zadrugara i pazi da nešto ne uradi pogrešno. Šesta i najteža uloga, na njemu je da zabavlja zadrugara, koji će ga konstantno motivisati i zabavljati - pročitao je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana - Ishrana: Ljuba, kuvar: Matora, trener Lazar, vodonoša Zorica, supervizor Toma, zabavljač Sanja.

Brendon -  Snežana: ishrana, trener Luna, vodonoša Rebeka, kuvar Karađorđe, supervizor - Milan, zabavljač - Marko.

Dorotea -  Ishrana: Bora Santana, Trener Petrući, vodonoša - Aleksa, kuvar - Mina, supervizor - Mića, zabavljač - Ša.

Suzana -  Ishrana: Miki, trener - David, vodonoša - Ana, kuvar - Bane, supervizor - Savo, zabavljač - Zlata.

Marijana - Ishrana: Marija, trener - Stanija, vodonoša - Aleksandra, kuvar - Pavle, supervizor - Maja, zabavljač - Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen, Pixabay

PROČITAJTE JOŠ: BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA BEOGRADA: Zadrugari zameraju Suzani vezu sa Mikijem, smatraju da joj se zbog njega OVO DESILO? (VIDEO)

Očekivano, Miki je u Suzaninom timu, a kako je danas prozivao i vređao na osnovu fizičkog izgleda, svima je bilo čudno da je izabrala baš njega da bude kuvar.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'