AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

U toku emisije ''Pretres sa Milanom Miloševićem'' došlo je do rasprave između Ane Korać i Aleksandre Subotić nakon što je David Dragojević rekao da je zbog nje čak i sa majkom Biljanom ulazio u sukobe, dok sada sa majkom nema takve probleme.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kaže on meni da se zbog mene odrekao majke, a zbog nje nije. Sa njom će da ide u Ameriku. Ti mene Davide koristiš. Ti si dečko jedna funjara. Klošaru jedan. Istinu samo govorim - govorila je Aleksandra, a onda je Ana komentarisala njene reči:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koraćeva je bila podignuta od strane voditelja da prokomentariše sve ono što su David i Aleksandra rekli jedno drugom nekoliko minuta pre.

Ovo je strašno, čas govori jedno, čas drugo. Nije mi jasno. Mnogo se zavozala. Govorim Davidu da prestane više sa svim ovim stvarima. Ja njemu dajem pravo da govori šta hoće, nisam ja Aleksandra. Ja tebe ne komentarišem, samo kada me pitaju. Kada ja govorim, ti ćutiš - vikala je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sram te bilo, nevaspitano pseto. Tako pričaj za svog dečka. Nemoj ti meni tako da se obaćaš. Klošarko jedna - uzvratila je Aleksandra žustro.
Nemoj meni da se foliraš, reši svoje novčane probleme sa njim. Da mu je dobro sa tobom ne bi se zaljubio u mene. Nemoj meni sindrom žrtve, ne vidim te ovde - vikala je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'