AKTUELNO

Nije želela da sluša ovo.

Svi zadrugari, ali i šira javnost bili su upućeni u žestoki sukob koji je nastao između Stanije Dobrojević i Dorotee Jovanović, a najviše je uticao video klip u kojem se jasno vidi kako mlada dvadesetogodišnjakinja igra u gej klubu oko šipke, a zbog čega ju je Dobrojevićeva pred svima provocirala.

Iako se trude da ignorišu jedna drugu kad god su u mogućnosti da to učine, ovoga puta Jovanovićeva nije mogla da prećuti ono što zapravo misli o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u razgovoru sa Karađorđem Subotićem otkrila da je Stanija nesigurna i iskompleksirana osoba, pa udarila na njenu najslabiju tačku, najpopularniju starletu Soraju Vučelić.

Staniji objašnjavam koji problem mi imamo. Ja ne dozvoljavam da neko igra sa mnom perfidne igre, ja nisam pala s marsa. Ona ne zna moj način razmišljanja niti je u stanju da ga ikad shvati. Maja utiče na taj način da se svi sa njom ponašaju kao da su deca. Aleksandra se ponaša kao neko dete. Ja sam rekla ako neko može da mi bude uzor u rijalitiju, to si ti, Ljubo. Mogu i dela nekih ljudi. Ne može osoba koja je iskompleksirana i koja ima nesigurnost u sebe. Soraja je iskompleksirala Staniju, svaka joj čast! - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam big mama! Dođite starletice moje! - provocirala je Stanija.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

#Stanija Dobrojević

'