AKTUELNO

Sve joj je sasula u lice!

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje stiglo je za Anu Korać. Gledaoca je zanimalo kako može hladnokrvno da se ponaša prema Aleksandri Subotić i kakav je to ona čovek:

Predobar čovek. Ja nju ovde ne vidim. Ja se jedino ponašam prema Aleksandri ako mene komentariše, ona trči ovde za mnom - odgovorila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić ustala je da prokomentariše:

Ljudi kažu da si loša u duši. Vraćaju se na početak kada si rekla pred Aleksandrom da ti se sviđa David. Onda se gledaoci pitaju kakvu dušu imaš da izjaviš tako nešto. Nikada ne možeš da budeš dobra osoba, sve dok tako budeš radila. To hoće da ti kaže i Luna, jer je ona pogrešila u prvoj sezoni. Ti si glupa devojka, nisi naučila iz ranijeg iskustva - kudila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

A zatim i Aleksandra Subotić:

Niti ja trčim za njom, niti komentarišem. Ana ide do Mikija i drugih i komentariše negativno i kada ja prokomentarišem za stolom, budem loša osoba. Trebalo je da se slikamo nas troje, oni su to odbili. Počeli su da dobacuju da ne žele da budu deo tog cirkusa, a oni su ga sami napravili. Ona me zove ovde Biserkom... Ume da bude jako drska, pokvarena i bezobrazna. Ja nisam kriva ni za šta i mene ne treba da bude sramota - komentarisala je Aleksandra.
Nije ih sramota ovo što su uradili, a sramota ih je da se slikaju - dobacila je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević probao je da opravda zašto nije želeo da se slika sa Aleksandrom:

Po meni je to slikanje bilo malo degutantno, ne znam kome je to normalno - pravdao se David.
Mogao si da budeš profesionalan, oni su se direktno pobunili protiv mene - dobacila je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović je prokomentarisala situaciju gde Aleksandra nije želela da učestvuje u krađi koju su planirale neke devojke, da ne bi bila ona optužena, pa zaključila da nije trebalo da se slika sa Anom i Davidom, dok je Zorica Marković dodala do ovo nije ništa kao Anino poređenje svog psa sa Aleksandrinim detetom.

Ovde nije ništa kao što izgleda - rekla je Koraćeva.

Miki Đuričić je iskritikovao Aleksandru, dok je branio Anu Korać, a onda su se ubacili zadrugari i nastala je pometnja.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati detaljno kako je ovo izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'