AKTUELNO

Sukob između njih dve nikada neće prestati.

Gledaoci su tokom ove večeri želeli da čuju kako se Aleksandra Subotić oseća kada vidi da njena majka Ljuba Pantović staje u odbranu svih onih sa kojima se ona sukobljava.

Foto: TvPink Printscreen

Jako se ružno osećam, to mi ne prija. Zorici sam se poverila i sa Tomom sam pričala. Plašim se dobrog odnosa sa majkom jer mislim da će mi okrenuti leđa zbog nekog drugog. Ona iskoči ispred mene i svojim stavom i ponašanjem u meni budi agresiju. Ona kaže da me brani, ali ja tako ne doživljavam. Kad god može da mi nabije na nos neku moju grešku, ona mi nabije. Njih brani vrlo srčano. Kad smo se spremali za slikanje, ona je Mini plela pletenice. Stanija joj više smeta zato što se druži sa mnom, nego što joj smeta Stanija kao Stanija. Ja sam juče rekla za tu tabletu, ona je iskočila i vikala kako je ona šampion, avion, kamion. Prišla mi je da mi šapne šta se polemiše, ja sam se uplašila i odmah sam morala to da iznesem. Uvek kad se svađam sa njima, ona će da bude na njihovoj strani - rekla je tužno Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam zla barbika, srce mi je plastika. Što se tiče ovih njenih komentara, ja sam davno skapirla njenu igru prema meni. Šta god da ja uradim njoj ne valja, jer joj ne odgovara da ne valja. Kad joj priđem ona kaže "Mrš, odj*bi". Kad ne priđem onda ne valja što nisam prišla. I ja imam prag tolerancije, neće mene niko da "mrška" pa ni ona. Ja sam stala ispred nje jer je ona krenula da nasrće. Idući put će me boleti d*pe šta radiš, pa se žali što nema ko da te zaustavi. Ona ovde polazi od sebe jer kad god je bio problem ona je ustajala i vikala "Ljuba je to uradila". Ona je ta koja mene želi loše da predstavi. Ja sam tebi iz najbolje namere rekla šta se priča po kući - navela je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: U VEZI JE SA MARKOM DA BI TERALA INAT KIJI I SLOBI? Luna pobesnela zbog prozivki, pa ironično odbrusila: Ja sam folirala sve! (VIDEO)

Ti si mene klela za dete - završila je svoje izlaganje Subotićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'