AKTUELNO

Ne može da se smiri, iako tvrdi da je ne voli.

Naredni klip u emisiji ,,Gledanje snimaka" bio je onaj na kom je prikazana ljubav Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, dok u njegov život nije ušetala Ana Korać. U prilogu se videla ljubav koju je Dragojević gajio prema Aleksandri, te su oboje hteli da prokomentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo, ja ću da lažem sada! Ja sam rekao da je bilo emocija, ali da je bilo i dosta laži i sve to. Bile su neke stvari koje nisu dozvoljavale da raskinem i sve to. Mi smo se konstantno svađali - započeo je David.
Ti si toliko Aleksandru voleo, da se gledaoci pitaju šta se to desilo - pitao je voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

To što on navodi, to je jedan primer. Ja sam baš pričala sa Majom. Ta njihova veza mi deluje previše agresivno, oni se non-stop ljube. On je sam sebe demantovao za sve. Ja sam bila ljubomorna sa razlogom. Razlog moje ljubomore je flert sa drugim devojkama. Dorotea je ovde igrala u brusu, on dođe u gaćama. Ide sa dve devojke. Osećala sam se kao neki magarac, vi ste meni predočili šta se dešava sa Lunom i njim, teško mi je zbog toga bilo, kada sam i plakala zbog te priče. Gledam snimak, a samu sebe ubeđujem da to nije istina. Ja sam se zbog toga cepala, doživljavala sam to kao da nisam normalna, nisam verovala svojim očima. Njih dvoje su me ubeđivali da to nije istina. On nikad nije nijednu devojku odgurnuo od sebe i nijednoj nije rekao da nije za vezu. On se sada pere, to što su meni zamerali drugi ljudi, sad zamera meni, jer vidi podršku u ljudima. Jadno mi je što on pokušava da se opere zbog ove devojke, da nikada nije ni bio otac mom detetu. On je to govorio i napolju! Ja dete nigde nisam ostavljala, dete je čuvala njegova majka, Biljana i moj otac - izjasnila se Aleksandra.
Ona bi sa mnom bila opet, sve bi dala za to. Sve što govori, sve je laž. Iz Aleksnadre govore fanatici Kije, zato mene i napadaju zbog Lune. Ja nju i danas poštujem, ona je najbolja devojka! P*čka ti materina, šta glumiš finu Beti Bup? Ona je ograničena kao terasa! Je l' mene neko zaj*bava? Kad god je Karađorđe zvao na video-poziv, dete nije htelo da se javi - dobacio je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Davide, gledala sam pred Novu godinu kako flerttujete, bila sam napolju, gledala sam - dobacila je Stanija Dobrojević.
Kako to samo lepo zvuči da on izgovori da je otac, to je kao veličina - dobacila je Aleksandrina majka, Ljuba Pantović.

Marija Kulić se uključila u raspravu sa Davidom, te je potvdila navode njegove bivše verenice, da je postojao obostrani flert sa Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'