AKTUELNO

Kad je čuo šta zadrugari misle, potpuno je izgubio kontrolu!

Nakon što su zadrugari odgledali klip u kom se jasno videla ljubav između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, svi su želeli da prokomentarišu. Zorica Marković htela je da kaže ono što ostali ne žele. Naime, tokom Davidovog učešća u rijalitiju ,,Zadruga 2" zadrugari su primetili da koristi sve više poštapalice, a najčešća je ,,i tako to".

Foto: TvPink Printscreen

Kad smo videli ono što smo videli, on beži. Mi smo pre neko veče pomenuli dete u najboljem kontekstu, a ti si počeo odmah neku drugu temu. Ti si ograničen kao terasa! Napravio si ovo sr*nje i treba to da izdržiš! Vrtiš 10 rečenica u krug "i sve to" i "i tako je to". Šta je isparilo, nije ljubav mleko, pa da ispari! Nije znao da će da se vrati žena, pa se smuvao sa Anom! Ti kao takav lažov, u Ivanjicu nećeš moći - otkrila je Zorica.
Ja ne želim više rasprave sa njim, ali najviše me boli što pokušava da me predstavi kao lošu majku. To je odvratno! Mene to boli i meni to budi revolt! Bila sam sa njim 2 godine u vezi - dodala je Aleksandra.

Želeći da je demantuje, David je skočio na sto kako bi došao do izražaja, jer je Aleksandra imala veću podršku zadrugara. Markovićeva je tvrdila sve vreme da to radi, kako bi pobegao od teme.

Foto: TvPink Printscreen

Gledao je u Lunu Đogani kao u televizor, piše kako voli Anu Korać. Prevarant si - odbrusila mu je pevačica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'